Η εταιρεία ΠΛΑΣΙΣ το 2004 ανέλαβε αποκλειστικά την μελέτη και κατασκευή του 5* ξενοδοχειακού συγκροτήματος 600 κλινών στο Πάνορμο του δήμου Γεροποτάμου στο Ν. Ρεθύμνης.

Οι εργασίες κατασκευής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τον Απρίλιο του 2009 και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα στην Κρήτη.

Το 5* Sensimar Royal Blue Resort & Spa αποτελεί ένα όμορφο θέρετρο στη βόρεια ακτή της Κρήτης, δίπλα στο μικρό παραδοσιακό χωριό Πάνορμο, 22 μόλις χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο και 55 από το Ηράκλειο. Με το δικό του ιδιωτικό κόλπο χτισμένο στην ακροθαλασσιά, το Sensimar Royal Blue Resort & Spa, δίνει την ευκαιρία στον κάθε επισκέπτη να απολαύσει την ηρεμία που μπορούν να χαρίσουν απλόχερα το απέραντο γαλάζιο της Κρητικής θάλασσας και ο ατελείωτος ορίζοντας του μπλε ουρανού.

Χτισμένο σε απλές και σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές με χαρακτηριστικό στοιχείο το νερό, το ξενοδοχείο αποτελείται από πολλές πισίνες, ρυάκια, χρωματιστούς κήπους και μονοπάτια που εκτείνονται σε όλο το θέρετρο, εκπληρώνοντας τις αισθήσεις με ένα μοναδικό αίσθημα ευημερίας και χαλάρωσης. Φυσική πέτρα από την περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς στη διακόσμηση των υπαίθριων χώρων, με έμφαση στη λεπτομέρεια, παντρεύοντας με ένα μοναδικό τρόπο την εκλεπτυσμένη και τη φυσική κομψότητα.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα γευτούν μοναδικές ανέσεις και υπηρεσίες πέρα από τη συμβατική πολυτέλεια με κύριο πρότυπο τη διάσημη Κρητική φιλοξενία.    Η απλή και σύγχρονη κομψότητα των 190 δωματίων τα οποία είναι χτισμένα σαν σε ένα σύγχρονο Μεσογειακό χωριό, οι ασυμβίβαστες μοναδικές γεύσεις της κουζίνας, το απόλυτο σκηνικό για την οργάνωση μιας αψεγάδιαστης εκδήλωσης σε συνδυασμό με το νέας τεχνολογίας συνεδριακό κέντρο και τις θεραπείες του κέντρου θαλασσοθεραπείας & spa, είναι ακριβώς η εισαγωγή σε μια εμπειρία πολυτέλειας,  απόλαυσης και απόλυτης χαλάρωσης.

Το Sensimar Royal Blue Resort & Spa είναι η πύλη για ένα απαράμιλλο αισθησιακό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

*Στo έργο έγινε αρχιτεκτονική, ηλεκτρολομηχανολογική,περιβαλλοντική και στατική μελέτη

 www.royalblueresort.com/